2016. április 24.

Drága olvasóim!

Elérkezett az újabb közlemény ideje. 
Sajnos nagyon régen nem jártam a blogon, és még régebben nem írtam. Nem tudom, hogy vagytok e akik még néha néha, nagy ritkán benéznek, ha igen akkor remélem örülni fogtok a hírnek amit hoztam. 

Már egy ideje foglalkoztat néhány jelenet, szereplő és történet. Aminek hatására újra bejelentkeztem a blogra és ezek a szösszenetek, jelenetek mind elmentve várnak az idejükre, ami ha ügyes vagyok hamar elfog jönni. Első körben az Érzelmek viharához írtam, tudom, hogy sokan szerettétek ezt a történetet, és őszintén bevallom nekem is ez a legkedvesebb történetem, így mindenképpen szeretném folytatni, befejezni. 

Szóval, örömmel jelentem be, hogy a blog újra megnyílt és csak rátok vár kedves olvasók. Nem szeretném nagy fába vágni a fejszém, ezért egyenlőre a heti 1 rész az amit garantálni tudok, de amint beérem magam - most hatalmas a lelkesedésem és az írni akarásom, nagyon élvezem - visszatér minden a régi kerékvágásba. 

Kérdezni, véleményt formálni továbbra is a chatben és a bejegyzések alatt lehet, kérlek benneteket ne kíméljetek. Minél több a kritika (negatív, pozitív) annál hatékonyabb vagyok. 

És még annyi kérésem lenne, hogy aki olvasta akár ezt a bejegyzést, akár későbbiekben a történetet, kérem nyomjon pipát a bejegyzés alatt található szuper, szomorú, unalmas lehetőségek valamelyikére. 

Nagy nagy köszönettel: Shenayla

6 megjegyzés:

  1. Szia! Nem is tudod, milyen meglepetést okoztál ezzel a bejegyzéssel. Ugyan csak utólag találtam a blogra, de a további szösszeneteket is olvasni fogom.
    Sok sikert és ne hagyd abba!
    Virtuális ölelés: Florrie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Florrie!

      Nagyon örülök neked, köszönöm, hogy írtál néhány bátorító sort. Nem is tudod elhinni, hogy ez mekkora löketet ad. Köszönöm még egyszer!

      Törlés
  2. Szia!
    Üdv újra a bloggerek világában..:D
    Nagyon szeretem az összes történetedet! S már várom a következőket is!
    Puszy Eszty

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Nem rég találtam rá a blogodra..frenetikusak a torteneteid es orommel olvasom hogy vissza tertel...kivancsian varom a részeket :)

    Minden jòt :)
    Szia

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Hát ez egy szuper hír! Örülök, hogy újra itt vagy! :)
    Kíváncsian várom a folytatást! :)
    Puszi:
    Emy

    VálaszTörlés
  5. Szia :)
    Nagyon örülök hogy visszatértél :)
    Nagyon várom az új részeket :)

    VálaszTörlés